DJ Onno-O
Artiest:Dj Onno-O
Website:https://onno-o.com

Onno van Oosten, geboren 1990 te Leiden en wonend te Noordwijk, begon zijn muzikale loopbaan op 8 jarige leeftijd met het spelen van de saxofoon. Toen hij 11 jaar was verschoof zijn interesse van de sax naar de mengtafel. Na vele uren krantenlopen en bollenpellen kon de benodigde apparatuur aangeschaft worden en op 13 jarige leeftijd was zijn eerste klassefeest een feit. Meerdere feesten volgden maar Onno wilde bovenal hogerop. Nieuw en professioneel apparatuur moest er aangeschaft worden en hij ging langs de nodige clubs in Noordwijk om te kijken of hij daar aan de bak kon. 14 jaar is toch wel te jong was veelal het antwoord wat hij kreeg maar uiteindelijk mocht hij van de eigenaar van “the Grand” vroeg in de avond, nog voor de drukte, zijn kunsten vertonen en ervaring opdoen.

De hobby begon langzamerhand serious business voor Onno te worden. Naast de vele private party’s kwamen ook steeds meer uiteenlopende klussen binnen zoals voor het , Parkside te Scheveningen enz.
Van de mega bioscoop Pathé uit Rotterdam. Ook de uitnodiging om bij de internationaal bekende Beach Club in Marmaris, Turkey, te komen draaien was heel bijzonder.
Ook kwam hij terecht bij de bekende club/discotheek In casa (leiden).
Na het maken van een eigen demo was hij een aantal keren te gast bij club 19 en werd hij als resident DJ aangenomen bij de Bob in Noordwijk. Daarnaast heeft hij een groot aandeel in de Housefeesten, alwaar de grotere DJ’s komen, die bij de Champ (goes house) in Noordwijk plaatsvinden. Onno’s laatste demo zorgde er zelfs voor dat hij uitgenodigd werd door organisatiebureau M’TOKO om in de ZEBRA lounge in Amsterdam te komen draaien. Zijn performance, muziekkeuze en mixtechniek maakte indruk en kreeg een vervolg.
Inmiddels staat Onno de laatste tijd steeds meer met de grotere namen te draaien en laat hij letterlijk en figuurlijk steeds meer van zich horen!!!

De muziekstijl die Onno zich heeft aangemeten heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt. De tijd dat de hitjes uit de hitparade werden gedraaid heeft al lang plaats gemaakt voor een speurtocht naar de, volgens zijn zeggen, ultieme house-music.
Of het nu Deep, Electro, Minimal of Progressive House is het gaat volgens hem om de kwaliteit van een specifiek nummer. Het moet je raken, iets met je doen en vooral in beweging brengen.
Een nieuwe aanvulling op waar hij mee bezig is bestaat uit het zelf produceren van muziek. Ook hier begint een nieuwe zoektocht naar het ultieme…….