Genomineerd bruiloft DJ

Boeken/informatie

Contact

Onno van Oosten
DJ Onno-O
info@onno-o.com

Korte bio

DJ Onno-O Biography

“Een aanstormend talent dat is de jonge allround Dj Onno-O uit Noordijk. Zijn stijl van draaien is bijzonder en hij heeft altijd oog voor de kwaliteit van de muziek en het publiek waar hij voor staat te draaien”.

Van je hobby je beroep maken geldt voor de jonge allround Dj Onno-O. Hij begon op 13 jarige leeftijd met draaien van zijn favoriete muziek op schoolfeesten en privé feesten en dat sloeg! Het werd al snel een serieuze business te worden voor Onno-O en uiteenlopende optredens volgden bij Parkside te Scheveningen, Pathé Bioscopen Rotterdam. Ook werd hij uitgenodigd door de bekende Beach Club Marmaris in Turkije om een zomerseizoen de gasten te vermaken met zijn House- en Dancebeats.

Zelf zegt hij; “Kenmerkend voor mijn stijl van draaien is dat de muziek je moet raken en vooral in beweging moet brengen“.

Het gaat volgens Dj Onno-O om de kwaliteit van dat ene specifiek nummer op het juiste moment op te zetten. Of het nu gaat om de nieuwste hits van nu, of de muziek uit de jaren 70,80,90, allround Dj Onno-O mixt alles heerlijk aan elkaar tot een fantastische set. Zelf houdt hij erg van de genres Deep House, Electro, Minimal en Progressive House die gewenst ook in zijn mix te horen zijn.

Onno-O is inmiddels een veel gevraagd Dj op exclusieve feesten Zoals Bruiloften en Bedrijfsfeesten- Partys – galas Hij stond dit jaar bij Hotel Huis Ter Duin, en het Amstel Hotel NH Hotel -Van de Valk Hotel-  Hilton Hotel.

In de pers

Armin van Buuren & Onno-O

Onno-O in samenwerking met Armin van Buuren!

DJ Onno-O

Check hier Dj Onno-O laatste promotiefilm!

Boeken of informatie

    ENKELE REFERENTIES